Lucian Zlotea, antrenor echipa de volei feminin SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Antrenorul echipei de volei feminin SCMU Craiova, Lucian Zlotea a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre duelul cu CSU Oradea, din etapa a 5-a a Diviziei A2 Vest, care va avea loc sâmbătă, 03 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor “Ion Constantinescu”.

Zlotea nu pune mare accent pe rezultat, tânărul tehnician este interesant mai mult de atitudinea pe care o vor avea fetele în teren.

„Urmează încă o partidă foarte dificilă, de data aceasta în compania echipei din Oradea, ce anul trecut a reuşit promovarea în eşalonul superior, dar, probabil, din motive financiare, a ales să rămână în Divizia A2 şi anul acesta. Lotul lor, din câte ştiu, nu a suferit modificări, deci mă aştept să fie un meci cel puţin la fel de greu precum cel cu Piteştiul din runda trecuta. Am avut 2 săptămâni să ne pregătim (pentru că s-a jucat acel meci cu Sighetul în devans în etapa a 2-a), aşadar sper să facem un meci bun, sper ca fetele să treacă uşor peste greşeli şi să avem atitudinea pe care o doresc eu, aceea de a juca fiecare punct în parte, fără să ne uităm la scor. Mă interesează foarte mult ceea ce vom juca, cum vom arăta în teren, nu ţin neapărat de rezultat, având în vedere că jucăm cu o echipă superioară nouă.”

„Din păcate, avem şi probleme legate de lot, una dintre jucătoarele de bază suferind o accidentare în primele etape. Am decis să ia o pauză zilele trecute, după ce a jucat accidentată contra Piteştiului. Vreau să mulţumesc publicului pentru că a venit să ne susţină etapa trecută, îmi pare rău că nu am reuşit să le oferim mai mult, dar îi rog să aibă răbdare cu fetele noastre şi să ţină cont ca în afară de cele 3 „senioare” , restul fetelor sunt la început de drum, au experienţa minimă sau deloc la acest nivel.”

„Scopul nostru este să creştem aceste fete, şi aş vrea ca ele să crească având ajutorul publicului şi împreună să punem umărul la clădirea unei baze solide de viitor pentru această echipă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.