Bogdan Burcea | FOTO: Ionuț Greere

Două victorii și o înfrângere. Aşa arată cifrele echipei de handbal feminin SCM Craiova  după primele trei etape din Liga Florilor. Duminică, în Sala Polivalentă, formația pregătită de Bogdan Burcea a dispus de CSM Roman cu scorul de 32-24.

„A fost un meci greu însă un imbold după meciul cu Vâlcea. Am reușit să ne revenim și să luăm cele trei puncte. Mă bucur că am avut un joc bun. A fost o perioadă grea care nu s-a terminat însă. Urmează meciul de Cisnădie. Avem foarte puțin timp pentru recuperare. Este foarte obositor să joci 60 de minute însă când ești pe teren uiți și de oboseală și de tot și încerci să dai tot ce ai mai bun. A fost o șansă mare pe care am ratat-o din păcate. Asta este, a trecut, trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, pe Cupa EHF, să mergem înainte. Probabil că la meciul cu Vâlcea a contat și ratarea calificării în Champions League. Am venit cu un moral jos, oboseală, dar ceea ce contează este faptul că azi am câștigat”, a spus la finalul partidei Ana Maria Țicu.

„Ca și astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune, imediat cum ne-am detașat pe tabelă au fost sportive care au renunțat să mai evolueze așa cum o făcuseră până atunci, sportive care s-au relaxat. Echipa este singurul lucru care ne poate salva, echipa e singurul lucru care ne poate îndrepta clar spre obiectivele de performanță propuse și acesta este lucru care voi încerca să-l pun în valoare în perioada următoare. Niciodată nu am agreat o atitudine neregulamentară a unui sportiv. Sunt lucruri care apar, apar sporadic. Din păcate acesta este sportul, este un sport dur, din păcate apar și astfel de momente”,  a declarat Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei.

SCM Craiova va juca în etapa următoare pe terenul Măgurei Cisnădie, miercuri, de la ora 17.30 – în direct pe TVR 1 și TVR HD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.