Box: Pugiliștii craioveni au dat bine cu pumnul la Piatra Neamț

0
320

Campionatul Naţional de box rezervat juniorilor a avut loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în intervalul 5-9 septembrie. Pugiliștii craioveni au cucerit 3 medalii.

Reușitele continuă anul acesta pentru componenții secției de box a Clubului Sportiv Municipal. Ultimele performanțe au fost consemnate de juniorii Daniel Dumitru și Alberto Florescu, ambii pregătiți de antrenorul Marcel Sârba, în cadrul Campionatului Național de Juniori desfășurat la Piatra Neamț zilele trecute.

Daniel Dumitru a câștigat titlul de campion național la categoria 80 de kg, învingând în toate meciurile până în finală, unde adversarul său nu s-a mai prezentat. Prin acest rezultat, boxerul nostru a obținut și convocarea la lotul național pentru Campionatul European de Juniori din Rusia, care va avea loc în luna octombrie. Cealaltă medalie a celor de la CSM Craiova a fost adjudecată de Alberto Florescu, care a cucerit argintul la +80 kg după ce a fost învins în lupta pentru aur de un pugilist băcăuan.

Și un boxer de la SCM Craiova a reușit să urce pe podiumul de premiere. Bogdan Dumitru a câștigat medalia de argint la categoria 66 kg. Sportivul craiovean este pregătit de Ion Dragomir și Dora Mustățea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.