VIDEO Stranieri: Ce au făcut foștii jucători ai Craiovei

0
589
Alexandru Băluță / FOTO: Slavia.cz
Alexandru Băluță / FOTO: Slavia.cz

Începând din această săptămână o să vă ținem la curent cu evoluția foștilor jucători români ai Universității Craiova. Dacă până acum vă anunțam doar dacă aceștia au înscris, începând cu această dată o să vă prezentăm fiecare evoluție în parte.

 

SLAVIA PRAGA – JABLONEC 0-2

Alexandru Băluță a început titular meciul pierdut de echipa sa, scor 0-2, vineri seara, în fața formației Jablonec. Fostul căpitan al Craiovei a fost martorul unui incident șocant. Mai mulţi ultraşi din peluza gazdelor au coborât pe pista de lângă teren şi au luat la bătaie un steward.

LASK LINZ – RAPID VIENA 2-1

Cu Andrei Ivan integralist, Rapid Viena a fost învinsă, duminică, în deplasare de LASK Linz, scor 2-1, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 4 din campionatul Austriei. Gazdele au deschis scorul în minutul 65 prin reușita lui Ramsebner, iar vienezii au restabilit egalitatea cu șase minute înainte de concluzia partidei. Golul lui Berisha nu a fost suficient pentru ca Rapid să plece cu puncte din această deplasare, pentru că Wiesinger a dat lovitura în minutul 89 şi i-a administrat lui Rapid Viena prima înfrângere în competiţia internă.

Fostul jucător al Craiovei a obținut în minutul 84 o lovitură de la 11 m, însă penalty-ul a fost ratat de Christopher Knasmullner.

SPARTA PRAGA – PRIBAM 2-2

Sparta Praga s-a chinuit cu Pribram și a reușit doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, duminică seara, într-un meci din cadrul rundei cu numărul 5 din prima ligă cehă.

Dacă Bogdan Vătăjelu a intrat în minutul 66, ceilalți 3 jucători români au jucat încă din primul minut. Golul doi al Spartei a fost înscris de internaționalul Alexandru Chipciu.

GENK- CHARLEROI 3-1 

Accidentat, Vladimir Screciu nu a jucat la gazde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.