România – Bosnia 2-3 / preliminarii CE – craiova, 15 august 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Regula nescrisă din volei care spune că dacă nu câștigi cu 3-0, după ce ai 2-0 la seturi, că pierzi cu 3-2, s-a adeverit în această seară în Sala Polivalentă din Craiova. România a pierdut în fața Bosniei, echipa considerată a fi cea mai slabă din grupă, scor 2-3 ! ”Tricolorele” au condus și cu 2-0 la seturi !

Fetele pregătite de Mădălina Angelescu porneau favorite în fața unei reprezentative net inferioare. România a început bine meciul și-a trecut în cont primul set cu 25-21, chiar dacă au oaspetele au condus în mai multe rânduri. „Tricolorele” și-au adjuecat și al doilea parțial al întâlnirii, de data aceasta în prelungiri, 26-24. Bosniacele au refăcut o diferență de 4 puncte și au trecut în avantaj 23-21, însă nu au reușit să și închidă setul.

România – Bosnia 2-3 / preliminarii CE – Craiova, 15 august 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Ceea ce trebuia să se termine în minimum de seturi s-a transformat într-un coșmar. Românecele au început să joace din ce în ce mai prost, iar oasptele au profitat și au trecut la timona partidei. Au redus din handicap după 25-23 și au împins meciul în decisiv, 25-19 în al patrulea set.

România – Bosnia 2-3 / preliminarii CE – Craiova, 15 august 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Nici măcar în tie-break româncele nu s-au trezit din letargia în care intraseră, iar Bosnia a profitat, s-a aflat în permaneță la conducure, închizând jocul cu un categoric 15-11 !

România – Bosnia 2-3 / preliminarii CE – Craiova, 15 august 2018 / FOTO: Ionuț Greere

GALERIE FOTOAICI

Ioana Baciu a fost cea mai bună jucătoare din tabăra României, cu 19 puncte, fiind urmată de Adina Salaoru, 17 puncte, și Andreea Petrea – 11 puncte. În replică, osniaca Dajana Boskovici, cu 24 de puncte, a fost jucătoarea partidei. S-au mai remarcat Verica Simic -15 p și Edina Selimovic, cu 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.