Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Universitatea Craiova a fost învinsă cu scorul de 3-1 de Leipzig, în Germania și se pregătește pentru meciul retur de pe Oblemenco. Devis Mangia a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre șansele la calificare pe care le mai are Universitatea Craiova, dar și despre micile jocuri de culise venite din partea nemților.

” Știm că este un meci dificil, dar cu toate astea vom lupta și vom da totul pentru a schimba puțin percepția asupra acestui meci. Cu toate că cei de la Leipzig sunt favoriți, se poate întâmpla orice. Cel mai mult ne motivează și ne dă încredere acest aer care vine din Germania, faptul că se văd deja puțin calificați. Se poate spune că ne tratează puțin de sus” , a declarat antrenorul Craiovei, Devis Mangia.

Față de meciul tur cu Leipzig, antrenorul Universității Craiova este nevoit să facă câteva modificări în primul 11. Mihăilă este accidentat, în timp ce Matteo Fedele a arătat un joc consistent în partida de la Călărași, din campionat, și poate intra chiar de la începutul jocului.

“Vom vedea dacă vor fi schimbări în echipă. Astăzi avem ultimul antrenament și trebuie să văd cum s-au recuperat jucătorii. Matteo poate fi o soluție, mi-a plăcut foarte mult cum s-a comportat, cum a jucat și e posibil să facă parte din primul 11. În unele posturi nu am cum sa schimb, așa că anumiți jucători vor evolua pe posturile obișnuite”, a concluzionat Devis Mangia. 

Meciul Universitatea Craiova – RB Leipzig se va disputa joi, de la ora 19:30, pe stadionul Ion Oblemenco. Partida nu este televizată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.