Liga 1: Avancronica etapei a 4-a a Ligii 1

0
349

Astăzi începe etapa a 4-a a Ligii 1 și ne pregătim de 7 partide, una mai interesantă ca alta. Gaz Metan Mediaș pare să fie într-adevăr surpriză începutului de campionat, echipa antrenată de Mihai Teja fiind neînvinsă după primele 3 meciuri. FCSB și CFR Cluj au prins încredere, în timp ce Universitatea Craiova încă așteaptă prima victorie din acest sezon.

FC Botoșani – Astra Giurgiu (vineri, ora 21:00)

Etapa a 3-a debutează vineri cu partida de la Botoșani, acolo unde se anunță un meci spectaculos între gazdele locale și Astra Giurgiu. Ambele echipe vin după o remiză ]n etapă trecută, moldovenii un spectaculos 2-2 la Craiova, în timp ce giurgiuvenii doar un 1-1 pe teren propriu, cu Sepsi. Astra pornește cu un plus la capitolul încredere, sezonul trecut învingându-i de fiecare dată pe botoșăneni.

Pronostic: 2+ (minim 2 goluri în meci)

Concordia Chiajna – FC Hermannstadt (sâmbătă, ora 18:00)

Ziua de sâmbătă începe cu un meci mai puțin spectaculos la prima vedere, între Concordia Chiajna și nou-promovata FC Hermannstadt. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, deci ar trebui să ne așteptăm la un meci mai închis, de tatonare, cel puțin în prima repriză.

Pronostic: 1X&(0-3)

Sepsi – Poli Iași (sâmbătă, ora 21:00)

Ultimul meci al zilei are loc la Sfântul Gheorghe. Cei de la Sepsi vor să-și continue forma destul de bună pe care au arătat-o în primele etape și să urce în clasament. Formația lui Flavius Stoican vine după o înfrângere la scor de pe terenul FCSB-ului și încearcă să recupereze punctele pierdute.

Pronostic: 1r(0-1)

Dunărea Călărași – Universitatea Craiova (duminică, ora 15:30)

Duminică se anunță a fi o zi plină de fotbal. Universitatea Craiova deschide balul pe terenul incomodei Dunărea C[lărași. Oltenii au unul dintre cele mai slabe începuturi de campionat din ultima vreme, ei neobținând nicio victorie în primele 3 etape. Astfel, ei vor ataca prima victorie pe terenul nou-promovatei, încercând să le provoace prima înfrângere din actuala ediție a Ligii 1. Formația antrenată de Dan Alexa este fără înfrângere de la startul sezonului, victoria de pe terenul Viitorului și egalul cu CFR Cluj fiind cele mai importante și surprinzătoare rezultate de până acum.

Pronostic: 1r(0-1)

FC Voluntari – CFR Cluj (duminică, ora 18:00)

De la ora 18:00, pe stadionul Anghel Iordănescu, CFR Cluj vine să obțină toate cele 3 puncte puse în joc pentru această partidă. Cei de la Voluntari sunt deocamdată „lanterna roșie” a campionatului, ei reușind să obțină un singur punct în primele etape. Clujenii vor să-și mențină  statutul bun în meciurile directe contra Voluntariului, după ce sezonul trecut i-au învins de fiecare dată pe ilfoveni.

Pronostic: X2&(0-3)

Gaz Metan Mediaș – FCSB (duminică, ora 21:00)

Ultimul meci de duminică se va disputa la Mediaș, acolo unde liderul de moment al campionatului, Gaz Metan, întâlnește pe FCSB. Gazdele arată foarte bine până în acest moment sub conducerea lui Mihai Teja. Carlos Fortes continuă să impresioneze la Mediaș și se pregătește de partida contra echipei care a tot vehiculat că este interesată de serviciile acestuia.

Pronostic: 2+

Dinamo – FC Viitorul (luni, ora 21:00)

Luni se va disputa o singură partidă, cea care va închide etapa. De la ora 21:00, Viitorul lui Hagi se deplasează în Groapă, pentru duelul cu Dinamo. Gazdele vin după înfrângerea spectaculoasă de la Mediaș, în timp ce trupa lui Hagi a obținut etapă trecută prima victorie din noul sezon, un 2-0 împotriva Voluntariului. În ultima partidă de la București dintre cele două formații, oaspeții au învins cu un categoric 0-4.

Pronostic: 2+

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.