Mirko Pigliacelli, portar Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

După prestaţiile mai puţin convingătoare ale lui Calancea şi Mitrovic, conducerea Craiovei s-a reorientat în această vară către alt portar şi l-a transferat pe Mirko Pigliacelli, de la Pro Vercelli.

Noul portar al Ştiinţei a debutat aseară în Liga 1, în remiza albă dintre Craiova şi Iaşi. Acesta s-a acomodat repede în Bănie şi deja trezeşte simpatii din partea suporterilor. Mirko s-a remarcat deja prin paradele spectaculoase, degajările precise, dar şi prin multele momente în care iese din careu cu mingea la picior, îndemnând echipa să se arunce în atac. Toate aceste detalii au făcut ca nivelul spectaculozităţii jocului Craiovei să se ridice considerabil, fapt pentru care italianul este agreat de publicul oltean.

Mirko Pigliacelli este născut pe 30 iunie 1993, la Roma. În cariera sa a evoluat doar Italia, la mai multe echipe: Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Trapani şi Pro Vercelli. Acesta se poate mândri şi cu mai multe convocări la echipele Naţionale ale Italiei la U-18, U-19, U-20 şi U-21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.