MiniFotbal: Au început înscrierile în Liga 1 de Mini-Fotbal Craiova

0
578

Au început înscrierile pentru campionatul de minifotbal – Liga 1 Craiova. Competiția este organizată de Asociația Atletico 84 Craiova – reprezentată de Ionuț Sporiși.

Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de MiniFotbal.

Pânã pe 31 iulie, iubitorii minifotbalului au posibilitatea de a se înscrie într-un campionatul local și au posibilitatea să reprezinte județul Dolj în competițiile organizate de Federația de Minifotbal din România.

Partidele se vor derula în sistem campionat, tur si retur, pe baza sportivă Atletico din Craiova (vis-a-vis de Metro). Meciurile vor fi arbitrate de către arbitri din cadrul colegiului AJF Dolj. Înscrierea echipelor este gratuitã si se poate face la numãrul de telefon: 0766 808798.

Primele echipe se vor califica automat pentru Campionatul Regional SV de MiniFotbal și Cupa României. De asemenea, primele trei echipe vor fi premiate cu 3 000 lei, 2 000 lei, respectiv 1 000 lei.

Toate echipele vor beneficia de condiții foarte bune: vestiare și dușuri, vor primi din partea organizatorilor apă plată. Se vor acorda articole sportive, diplome și cupe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.