FOTO&VIDEO Volei (F): Naționala feminină s-a reunit la Craiova. Lotul prezent în Bănie

0
1102
Naționala de volei feminin a României / FOTO: Ionuț Greere
Naționala de volei feminin a României / FOTO: Ionuț Greere

Lotul echipei națioanele volei de feminin a României este cantonat la Craiova începând de luni. Tricolorele pregătesc în Bănie preliminariile Campionatului European din 2019. 

România va juca în acest an două partide în Sala Polivalentă din Craiova: Bosnia (15 august – ora 17:00) și cu Letonia (22 august – ora 19:00).

România a fost repartizată în grupa F, alături de Bosnia Herzegovina, Spania și Letonia. Patru partide din preliminarii vor avea loc în luna august, celelalte două fiind programate la începutul anului viitor, în luna ianuarie. Primele două clasate se califică la turneul final, care va fi găzduit de Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia.

Naționala de volei feminin a României / FOTO: Ionuț Greere

Sub îndrumarea antrenoarei Mădălina Angelescu, ajutată de Măcicășan Marius și Vasile Bosi Florin, 14 sportive au început deja pregătirele. Alte 4 voleibaliste sunt așteptate în următoarele zile.

Naționala de volei feminin a României / FOTO: Ionuț Greere

LOTUL PREZENT LA CRAIOVA

Coordonatoare: Alice Kapelovies

Falși: Ioana Baciu, Loredana Filipaș

Universal: Adina Salaoru

Secunzi: Adelina Ungureanu, Cristina Cazacu, Ana Lupu

Centri: Daiana Roman, Roxana Iancu, Andreea Petrea, Onyejekwe Nneka

Libero: Andreea Ispas, Adriana Rotaru, Mihaela Albu

Sunt aștepate să sosească: Diana Calotă, Lorena Ciocian (ambele coordonatoare) și Ariana Pîrv și Rodica Buterez (ambele secunzi).

Adina Salaoru, căpitanul echipei naționale de volei a României, a vorbit despre campania de calificare la Campionatul European:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.