Mirko Pigliacelli a semnat cu Universitatea Craiova / FOTO: ucv1948.ro

De astăzi este oficial ! Portarul italian Mirko Pigliacelli este jucătorul Universității Craiova. Clubul din Bănie a făcut anunțul în această după-amiază.

Noul goalkeeper al Craiovei semnat un contract valabil pentru un an de zile, cu cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.

Născut pe 30 iunie 1993 la Roma, Pigliacelli are 1,84 m. Mirko și-a început cariera de fotbalist la AS Roma Primavera, acesta câștigând în sezonul 2010 – 2011 campionatul de juniori și anul următor Cupa Italiei, tot la juniori.

Este pentru prima oară când Pigliacelli părăsește granițele țării sale. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat doar la echipe din Italia: AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reginna (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) și Pro Vercelli (60 de meciuri). A evoluat, în total, în 131 de partide din Serie B.

Mirko Pigliacelli și-a reprezentat țara în cadrul echipelor Naționale Under-18, Under-19, Under-20 și Under-21 ale Italiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.