Judo: Cleonia Rîciu și Floriana Văcaru, pe podiumul Campionatului Balcanic U 21

0
587
FlorianaVăcaru, bronz la Campionatul Balcanic U 21
FlorianaVăcaru, bronz la Campionatul Balcanic U 21

Palatul Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu a găzduit, în perioada 16 și 17 iunie, Campionatul Balcanic de judo pentru juniori U21. La acest eveniment au fost prezenți aproximativ 200 de sportivi din România, Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia și Turcia.

România a cucerit 22 de medalii, dintre care 6 de aur, 6 de argint și 10 de bronz. Pe podiumul de premiere au urcat și două judokane de la CS Universitatea Craiova.

Floriana Văcaru a cucerit medalia de bronz la categoria +78 kg. Sportiva antrenată de Mihai Voinea a început competiția cu o victorie la Hana Piralic (Bosnia), dar din păcate a pierdut în faza următoare la bulgăroaica Ilina Stoyianova. Judoka din Craiova s-a reîntâlnit în finala pentru bronz cu sportiva din Bosnia și a reușit și de data aceasta să se impună.

La categoria -52 kg, Cleonia Rîciu a devenit vicecampioană balcanică, fiind învinsă în finală de sibianca Alexandra Pașca (CSS Șoimii Sibiu). Rîciu a câștigat în primul tur meciul disputat cu muntenegreaca Andjela Popovic, iar în semifinale a dispus de Ana Marija Franjic (Bosnia).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.