Baschet (M): SCM U Craiova este la un pas de eliminare din Liga Națională | CSU Sibiu – SCM U Craiova 82-75 / 2-0 la general

0
447
CSU Sibiu - SCM U Craiova, play-off / FOTO: CSU SIBIU
CSU Sibiu – SCM U Craiova, play-off / FOTO: CSU SIBIU

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut și meciul 2 de la Sibiu din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin. CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 82-75 și ardelenii mai au nevoie de o singură victorie pentru calificarea în semifinalele campionatului.

Oltenii rămân în continuare fără victorie în play-off-ul Ligii Naționale și după primele două jocuri de la Sibiu. Meciul 3 al seriei va avea loc la Craiova, marți, 8 mai, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

Prima secvență a partidei a fost echilibrată. Ambele echipe s-au aflat la conducere, însă după primele zece minute scorul a fost egal, 24-24. Gazdele s-au desprins în sfertul doi, astfel că la pauza mare galben-albaștrii se aflau în avantaj de 10 lungimi, scor 46-36.

În partea secundă, oaspeții au forțat revenirea, au câștigat ambele secvențe, dar insuficent pentru a întoarce scorul în favoarea lor.

Pentru Craiova, Nemanja Aleksandrov a reușit 21 puncte, Ivan Siriscevic a adăugat 18 puncte și 8 recuperări, LaMarcus Reed a terminat cu 15 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, iar Jamar Samuels a încheiat cu 10 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.