Baschet (M): Play-off – Începe seria Sibiu vs Craiova

0
387
Craiova - Sibiu 72-79/ LNBM, etapa 19 / FOTO: Ionuț Greere
Craiova – Sibiu 72-79/ LNBM, etapa 19 / FOTO: Ionuț Greere

Azi va începe play-off-ul Ligii Naționale la baschet masculin. SCM Universitatea Craiova a terminat pe locul 7 sezonul regulat și va juca împotriva echipei CSU Sibiu în sferturile de finală. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide, primele două partide vor avea loc pe terenul echipei mai bine clasate.

Prima partidă a seriei va avea loc azi, la Sibiu, de la ora 19.45 (DigiSport 4), iar meciul al doilea vineri de la ora 19.00, tot pe terenul formației ardelene (Digisport 4). Seria se mută săptămâna viitoare în Bănie. Meciul trei este programat pentru marți, 8 mai, ora de începere va fi stabilită în funcție de televiziunea care va transmite meciurile din play-off.

SCM Universitatea Craiova se află în play-off-ul Ligii Naționale pentru a 3-a oară consecutiv. De menționat faptul că formația olteană nu a câștigat niciun meci de play-off în întreaga sa istorie, având 0-12 la meciuri jucate în această fază a competiției.

Cele două combatante s-au întâlnit de două ori în această stagiune. Prima partidă s-a disputat pe malul Cibinului, pe 8 decembrie 2017, când ardelenii s-au impus cu scorul de 108-90. Cel mai bun jucător din tabăra alb-albastră a fost Goran Martinic cu 23 de puncte și 2 recuperări. În replică, Monyea Pratt a adunat 23 de puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive.

Al doilea meci s-a disputat în Bănie și a fost câștigat de sibieni cu scorul de 79-72. Jocul a avut loc în Sala Polivalentă din Craiova pe data de 7 martie 2018. Pentru olteni s-a evidențiat Nemanja Alekandrov cu 19 puncte și 11 recuperări. Monyea Pratt a fost și în acest joc cel mai bun jucător al aredenilor – 14 puncte și 11 recuperări.

Primul joc al seriei CSU Sibiu – SCM Universitatea Craiova va fi arbitrat de o brigadă formată din Bogdan Podar, Dragoș Nicolae și Istvan Bertalan. Comisar din partea FRB a fost delegat Tiberiu Rist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.