CN de semimaraton – Craiova / Foto: Ionuț Greere

Craiova a găzduit ieri o nouă ediție a Campionatului Național de Semimaraton, competiție care a adunat la start peste 100 de sportivi din toată țara, 68 bărbați și 38 femei. Aceștia au avut de alergat pe traseul pe care s-a alergat și la ediția de anul trecut: Sala Polivalentă – B-dul. Știrbei Vodă – Parcul Tineretului – Sala Polivalentă, pe o lungime totală de 21 de km (3 ture x 7 km).

Atleții de la CSM Craiova au avut și de data aceasta o comportare meritorie și au păstrat acasă 5 medalii.

Alexandru Corneschi a câștigat medalia de argint în proba de seniori, în vreme ce Marius Ionescu a venit pe locul 3. Ca și anul trecut, titlul național a revenit lui Nicolae Soare, legitimat la Știința Bacău.

Pe echipe, CSM Craiova și-a trecut în cont un nou titlu național. Echipa a fost formată din Alexandru Corneschi (2), Marius Ionescu (3), Marius Bușcă (6), Andrei Ștefana (9) și Ionuț Drăgușin (19).

Proba feminină a fost câștigată de Andreea Piscu (Pandurii Tg. Jiu), fiind urmată pe podium de Paula Todoran (CSM Zalău) și Adela Bălțoi (Pandurii Tg. Jiu).

CSM Craiova a ocupat locul 3 la senioare prin Elena Moaga (11), Ionela Puia (5), Alina Batila (23), Mihaela Popescu (13), Alina Nițuleasa (12), dar și locul doi pe echipe la tineret prin Cătălina Chirca (14), Ionela Olteanu (26) și Alexandra Matei (28).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.