SCMU Craiova – Tricolorul Ploiesti 0-3, Divizia A 1 volei masculin – Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Marți, 17 aprilie, SCMU Craiova primește vizita celor de la Tricolorul Ploiești, într-o confruntare din cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Diviziei A 1 la volei masculin. Startul partidei este programat de la ora 18:00.

Craiova ocupă înaintea acestei partide locul 5, cu 47 de puncte. De partea cealaltă, prahovenii sunt pe primul loc în ierarhia momentului, 72 de puncte, cu 2 puncte mai mult decât Arcada Galați.

Oltenii au pierdut toate cele trei partide disputate în acest sezon competițional împotriva celor de la Tricolorul Ploiești: 1-3 (d) și 0-3 (a) – sezon regulat; 0-3 (d) – play-off. Cele două combatante se vor întâlni și în semifinalele Cupei României.

Partida din Sala Polivalentă a fost prefațată de Dănuț Pascu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

“Ne apropiem de finalul unui campionat greu, care nu ne-a adus prea multe satisfacţii. În ultimele trei meciuri vrem să jucăm bine, să scoatem cât mai multe puncte, în primul rând pentru noi, ca satisfacţie profesională, dar şi pentru clasament. Nu mai avem ce pierde, toţi jucătorii trebuie să evolueze degajaţi şi sper să facem partide bune. Partida cu Tricolorul Ploieşti creează o stare specială pentru că trei jucători de la ei au fost în sezonul trecut în sextetul nostru de bază: Lică, Bartha şi Stulenkov”, a spus Dănuț Pascu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Partida SCMU Craiova – Tricolorul Ploiești va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Stoica și Mihai Coman. Observator din partea FR Volei a fost delegat Nicolae Marin.

PROGRAM DIVIZIA A 1 – ETAPA 8, PLAY-OFF

MARȚI, 17 APRILIE 2018
ora 18:00 SCMU Craiova – Tricolorul Ploiești
ora 18:00 CSM București – VCM Zalău (DIGISPORT 4)
ora 20:00 Steaua Buurești – Arcada Galați (DIGISPORT 4)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.