FOTO Echipa Națională: Cetatea Băniei a purtat noroc tricolorilor | România – Suedia 1-0

0
444
Dorin Rotariu a marcat unicul gol al meciului România - Suedia 1-0, Craiova 27 martie 2018 / FOTO: Ionuț Greere
Dorin Rotariu a marcat unicul gol al meciului România – Suedia 1-0, Craiova 27 martie 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Echipa națională de fotbal a României a câștigat partida amicală disputată la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 1-0, în compania Suediei, prin reușita lui Dorin Rotariu, intrat de 4 minute pe teren.

Alex Mitriță a semnat cea mai importantă ocazie din prima repriză. Jucătorul Craiovei a trimis puțin pe lângă buturile lui Johnsson, după o pătrundere din flancul stâng. Suedia a început curajos, cu un pressing avansat, însă pe parcursul primei reprize a cedat inițiativa.

Ca și la Netanya, Cosmin Contra a fost inspirat la mutări, iar jucătorii intrați nu l-au dezamăgit. Dorin Rotariu a primit o pasă de la Stanciu, l-a depășit în viteză pe Hult, și l-a învins pe Johnsson cu un șut la colțul lung (57). Intrat pe teren tot în repriza secundă, Gicu Grozav a fost aproape să repete în oglindă golul lui Rotariu, însă șutul acestuia a trecut pe lângă (73).

România – Suedia 1-0, Craiova 27 martie 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Finalul de meci a parținut nordicilor, care au încercat în mai multe rânduri să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Ultima acțiune periculoasă l-a avut în prim plan pe Denis Man. Jucătorul celor de la FCSB a fost trădat de gazon și a trimis mingea peste poartă (90+2).

România – Suedia 1-0, Craiova 27 martie 2018 / FOTO: Ionuț Greere

Cosmin Contra a început partida de pe Oblemenco cu Alex Mitriță încă din primul minut, în vreme ce Nicușor Bancu nu a fost utilizat deloc.

România – Suedia 1-0, Craiova 27 martie 2018 / FOTO: Ionuț Greere

ROMÂNIA – SUEDIA 1-0 (0-0)

România: Tătăruşanu – Cr. Manea, Săpunaru (c), Dr. Grigore (82 Nedelcearu), Toşca – Pintilii, R. Marin (70 Anton) – Chipciu (61 Grozav), Stanciu (87 Man), Al. Mitriţă (54 D. Rotariu) – Ţucudean (63 Keşeru). Selecţioner:  Cosmin Contra.

Suedia: Johnsson – J. Larsson, P. Jansson (c), Helander, N. Hult – J. Durmaz (84 Claesson), Fransson (87 S. Larsson), Hiljemark, Sema – Guidetti (87 Berg), Kiese Thelin (70 Toivonen). Selecţioner: Janne Andersson.

Arbitri: Roi Reinshreiber – D. Krasikow, M. Yakobov (toţi din Israel). Rezervă: Sebastian Colţescu (Craiova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.