SCM U Craiova, baschet masculin

SCM Universitatea Craiova nu a avut nicio problemă în a se impune pe terenul celor de la Dinamo București în prima etapă din turneul 7-12 al Ligii Naționale de baschet masculin. Formația antrenată de Rami Hadar a câștigat a câștigat în această după-amiază cu scorul de 99-70.

Jocul din sala „Dinamo” a fost în totalitate de alb-albaștrii. Scorul pe sferturi a fost 21-28, 15-33, 15-24, 19-14. Craiova ajunge la 12-11 și are ca și asigurat locul în play-off-ul Ligii Naționale. Dinamo rămâne pe ultimul loc, 1-22 la general.

Ivan Siriscevic a totalizat 29 de puncte, Martin Paasoja a terminat meciul cu 18 puncte și 5 pase decisive, iar Jamar Samules a adăugat 15 puncte și 7 recuperări. Statistic, Craiova a avut medii de 69% la aruncările de 2 puncte,  45% la aruncările de la distanță și 75% de la linia de libere.

SCM U Craiova ar trebuie să dispute duminică al doilea meci din turneul 7-12, pe teren propriu, în compania formației Poli Iași, dar meciul e în pericol de a nu se mai disputa. Moldovenii se confruntă cu mari probleme financiare și este posibil să se retragă din campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.