Dance: Freaks Craiova a câștigat 8 premii la Movmnt International Dance Competition

0
633
Freaks Dance
Freaks Dance

În perioadă 10-11 martie, Freaks Dance Company a reprezentat Craiova și România în cadrul competiției Movmnt Internațional Dance Competition, desfășurată în Bulgaria.

Concursul a reunit peste 1000 de participanți din 10 țări, fiind una din cele mai importante competiții internaționale organizate în țara venică. Freaks, singură reprezentantă a Cetății Băniei, a adus 8 premii din tot atâtea posibile.

Deși la categoriile de solo, duo și grup, s-au întrecut cu 10 sau 30 de concurenți, dansatorii au obținut următoarele rezultate:

Locul I – Patricia Papură (Categoria Urban Style);
Locul I – Sorin Gogoșoiu & Andreea Puchiu (Categoria Show Dance);
Locul II – Freaks Events (Categora Show Dance);
Locul III – Patricia Papură & Bianca Dumitrescu (Categoria Urban Style);
Top 8 – Andreea Puchiu (Categoria Open);
Top 8 – Patricia Boruzescu (Categoria Open);
Top 10 – Andreea Zamfirescu (Categoria Contemporan).

Cea mai grea confruntare a avut-o trupă Freaks Crew, unde s-a întrecut cu reprezentanțele Greciei, Serbiei și Bulgariei pentru aurul categoriei Urban Style și nu au dezamăgit. Freaks Crew a obținut locul I și s-a făcut auzit imnul României în față a peste 3000 de oameni.

Aceasta a fost prima competiție internatională la care participa Freaks Dance Company în acest an. La sfârșitul lunii aprilie, aceștia vor reprezenta Craiova la Crowd International Dance Festival Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.