Fetele pregătite de antrenorul Constantin Cucu au participat zilele trecute la Cupa României la box feminin rezervată tuturor categoriilor de vârstă, ce a avut loc la București.

Singura medalie pentru clubul CSM Criova a fost obținută de sportiva Gabriela Ștefan, care a adjudecat un bronz la tineret în limitele categoriei 48 de kg, fiind învinsă în semifinale de o altă craioveancă, Cristina Băran. Georgiana Avram, cea care a ieșit campioană națională U22 la finalul lui februarie, ar fi trebuit să boxeze și ea la Cupă, dar din cauza neprezentării celorlalte pugiliste înscrise la categoria ei de greutate aceasta nu a putut să obțină o medalie.

„Am obținut doar un bronz prin Gabriela, dar trebuia să luăm și aurul cu Georgiana. Au fugit toate adversarele de ea, nu s-a prezentat niciuna la categoria 64 kg. Eu mai aveam o fată la această categorie, Ana Maria Ionescu, dar ea a rămas acasă pentru că era foarte răcită. În aceste condiții, Georgiana nu a avut cu cine să boxeze și nu i s-a putut acorda o medalie. În fine, ea se pregătește acum pentru Campionatul European U22 care va avea loc luna aceasta la Târgu Jiu, aici sperăm să obținem un rezultat cât mai bun“, a declarat antrenorul Constantin Cucu.

La competiție a participat și Florentina Ghiță, dar aceasta a fost învinsă devreme de o pugilistă din Râmnicu Vâlcea și nu a urcat pe podium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.