SCM Craiova, handbal feminin

Victorie și calificare pentru SCM Craiova ! Fetele noastre au mers cu un singur gând în Rusia și au obținut tot ce și-au dorit. Povestea europeană continuă !

Formația antrenată de Bogdan Burcea a câștigat în Rusia, scor 26-23, în fața formației Lada Togliatti. Oltencele au condus la pauză cu scorul de 14-8. În tur, Lada câștigase la Craiova cu 25-23.

Craiova a făcut spectacol în prima repriză. Flori Stanciu a păstrat poarta intactă la o aruncare de la 7 metri a gazdelor, iar Yulia Dumanska a făcu minuni în momentele de unu contra unu. Oltencele au apăsat pe accelerați chiar în momentul în care trebuia și-au desprins decisiv pe tabela de marcaj (14-8).

Lada Togliatti începe în forţă repriza secundă şi să reducă din diferenţă şi ajunge la 14-16 în minutul 37. Craiova încearcă să potolească iureşul gazdelor şi a păstrat o diferență de două goluri pe tabela de marcaj. Alb-albastrele s-au desprins din nou la trei goluri, iar calificare nu mai putea fi pierdută.

SCM Craiova va juca în semifinalele Cupei EHF cu învingătoarea dublei HC Zalău – Kastamonu (Turcia). Formația pregătită de Gheorghe Tadici a câștigat partida tur 29-28.

LADA TOGLIATTI – SCM CRAIOVA 23-26 (8-14) / 25-23 – în tur

LADA TOGLIATTI: Dmitrieva 4, Novoselova 4, Vedekina 3, Kakmolja 3, Nosikova 3, Snopova 3, Tarasova 2, Mihailicenko 1. Antrenor: Alexandr Komutov

SCM CRAIOVA: Elisei 9, Zamfir 6, Țicu 3, Nikolici 3, Pricopi 2, Vizitiu 1, Klikovac 1, Rădoi 1. Antrenor: Bogdan Burcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.