Box: Pugiliștii de la CSM Craiova au câștigat trei medalii la Campionatul Național U22

0
721

Distincțiile naționale nu încetează să apară în cadrul secției de box a CSM Craiova. Ultimele performanțe ale pugiliștilor craioveni s-au înregistrat la Campionatul Național U22, feminin și masculin, care s-a desfășurat zilele trecute la Târgu Jiu.

De trei ori au urcat pe podium sportivii antrenați de Constantin Cucu, cucerind un aur și două medalii de argint.

Georgiana Avram a devenit campioană națională la această categorie în limitele a 64 de kg, iar ca urmare a acestui rezultat va participa și la Campionatul European U22, ce va avea loc peste o lună tot la Târgu Jiu. Ana Maria Ionescu (60 kg) și Michael Constantin (91 kg) au completat tabloul medaliaților cu câte o distincție de argint.

“Sunt foarte încântat de aceste rezultate. Georgiana a obținut titlul național și implicit participarea la Campionatul European, ea este o fostă atletă pregătită de Claudia Ștef și acum face performanță la box. Sperăm să reușim un rezultat notabil și la europene. Michael a avut parte de un meci foarte greu în finală, contra lui Adrian Arădoaia, care este campionul european en-titre la această categorie. El va participa și la seniori, unde concurența va fi mai mare, dar am încredere că poate obține un rezultat bun”, a declarat antrenorul Constantin Cucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.