Marcel Popescu, managerul general al UniversitățiiCraiova / FOTO: Remus Badea

Managerul general al formaţiei Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre campania de achiziții a formației oltene, despre echipele care vor bate la câștigarea campionatului, dar și despre alte mutări pe care le pregătește gruparea olteană.

Conducătorul grupării oltene crede că liderul CFR Cluj este principala favorită să devină campioană, iarUniversitatea Craiova are, acum, cea de-a doua şansă. Prin plecarea lui Niță la Sparta Praga, FCSB a pierdut orice şansă de a câştiga titlul în Liga 1.

Marcel Popescu a declarat că cei doi jucători care au sosit în această iarnă la echipă vor lupta pentru un post de titluar și că există posibilitatea ca la până la finalul perioaddei de trasferări să mai sosească un jucător în familia alb-albastră.

„Postul de titular la Universitatea Craiova se câștigă prin valoare, prin muncă, orice jucător poate juca din primul minut. Sunt convins că atât Bic, cât și Glavina nu au venit la Craiova să fie rezerve. Ei vor lupta pentru tricoul de titular și sunt convins că au șansa lor. Eu sunt mulțumit că avem dubluri pe toate posturile.”

„Perioada de transferări se va încheia pe data de 19 februarie și până atunci este posibil să mai transferăm pe cineva. Nu ne interesează Rada și Raț.”

“Plecarea lui Niţă i-a luat FCSB-ului şansa la titlu. A pierdut un jucător extrem de important şi consider că în acest moment se află în pole position CFR, iar Universitatea Craiova se află pe locul 2. Mă surprinde momentul în care s-au despărţit de Niţă, dar este problema lor”, a spus Marcel Popescu, într-o conferinţă de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.