Volei (M): Nikola Rosic: „Trebuie să rămânem calmi și să ne concentrăm pe lucrurile noastre în primul rând”

0
359
Nikola Rosic a prefatat meciul cu Zalau / FOTO: Ionuț Greere
Nikola Rosic a prefatat meciul cu Zalau / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de volei masculin SCMU Craiova va disputa duminică, de la ora 12.30, un meci intens și dificil împotriva unei rivale în fața căreia meciurile din ultimii ani au devenit adevărate derby-uri pentru titlu.

Oltenii lui Dănuț Pascu au pierdut meciul din tur, cu scorul de 3-0 pe terenul echipei din Zalău, iar acum sunt motivați să facă un joc mult mai bun contra campioanei en-titre.

Nikola Rosic, liberoul formației craiovene, a prefațat meciul din Sala Polivalentă, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Următorul meci va fi un test important pentru noi. Trebuie să rămânem calmi și să ne concentrăm pe lucrurile noastre în primul rând. Avem nevoie de încredere în noi și să dăm tot ce putem în meciul cu Zalău. Avem nevoie de o victorie cu echipele de pe primele locuri. Trebuie să încercăm să câștigăm acest joc. Ne dorim să urcăm în clasament, dar trebuie să luăm joc cu joc. Zalăul este o echipă bună, noi trebuie să le arătăm că putem juca bine cu astfel de echipe. În acest moment, suntem într-o situație bună și avem avantajul că jucăm pe teren propriu”, a spus Rosic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.