Handbal (F): SCM Craiova a trecut de Dunărea Brăila în ultima etapă a turului | 22-16

1
578
SCM Craiova - Dunarea Braila 22-16, Liga Florilor - etapa 13 / FOTO: Ionuț Greere
SCM Craiova – Dunarea Braila 22-16, Liga Florilor – etapa 13 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova a încheiat turul Ligii Florilor cu o victorie concludentă, 22-16 (9-6), miercuri, pe teren propriu, în compania formației Dunărea Brăila. În urma acestui rezultat, oltencele termină pe podium prima parte a campionatului.

Meciul din Sala Polivalentă a fost dominat în totalitate de formația pregătită de Bogdan Burcea. Craiova a condus în permanență, dar a reușit să se desprindă la mai mult de două goluri doar în finalul primului mitan. Oltencele și-au asigurat un ecart decisiv în primele minute din cea de a doua repriză și nu s-a mai pus problema învingătoarei.

Yulia Dumanska a făcut un meci de zile mari și a reușit să închidă poarta în fața oaspetelor. În ultimele minute și-au făcu apariția pe teren și cele trei junioare din tabăra olteană: Lorena Stoica, Alexandra Colac și Teodora Popescu.

SCM CRAIOVA – DUNĂREA BRĂILA 22-16 (9-6)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu – Florianu 7, Nikolic 4, Elisei 4, Klikovac 2, Pricopi 2, Trifunovic 1, Șelaru 1, Țicu 1, Vizitiu, Colac, Popescu, Stoican.

BRĂILA: Medvedova 1 – Vătu 6, Iliyna 3, Sheteriova 2, Preda 1, Munteanu 1, Corban 1, Shutska 1, Berescu, Ichim, Gheorghe.

Aruncări de la 7 m: 2/2 – 4/4

Eliminări: 2x2min / 4x2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.