Liga 3: CSO Filiași va susține cinci meciuri amicale în perioada de pregătire

0
495

Conducătorul grupării CSO Filiași, Florin Spînu, și antrenorul Silviu Lung au definitivat programul de pregătire din această iarnă. Doljenii se vor reuni pe data pe data pe 15 ianuarie, iar echipa se va pregăti pe plan local până la plecarea în cantonament, stagiul de pregătire fiind programat în stațiunea Baia de Aramă în intervalul 31 ianuarie – 10 februarie.

În ultima zi a stagiului va începe și seria partidelor amicale, care cuprinde cinci dueluri, după cum urmează:

10 februarie – Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a IV-a Gorj)
14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3)
17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3)
21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3)
24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3)

În ceea ce privește lotul, Florin Spînu a declarat că lotul rămâne intact momentan și că Silviu Lung i-a cerut patru fotbaliști cu experiență, dar și juniori valoroși.
„Nu renunțăm la nimeni din actualul lot, vom trage linie la finalul pregătirilor. Suntem interesați să aducem patru jucători cu experiență: un atacant, un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un mijlocaș lateral. Ne dorim și trei-patru juniori buni, care în timpul jocului să joace de la egal la egal cu seniorii. Așa cum am mai spus-o, obiectivul nostru în acest retur de campionat este să formăm un lot bun, echilibrat, pentru că vrem să începem noua ediție cu cei care vor rămâne acum la echipă și să încercăm promovarea la Liga a II-a“, a spus Florin Spînu, citat de site-ul oficial al echipei.

CSO Filiași a încheiat prima parte a campionatului pe locul 8, cu 20 de puncte: 5-5-4 15-10 (linia de clasament).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.