Liga 1: Vor toate punctele din Ardeal | Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova (duminică, ora 17:00)

0
562
Gustavo a deschis scorul în meciul tur, Craiova - Medias 2-0 / FOTO: Ionuț Greere
Gustavo a deschis scorul în meciul tur, Craiova – Medias 2-0 / FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova joacă duminică penultimul meci de anul acesta, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, într-o confruntare din etapa cu numărul 21 a Ligii 1. Meciul este programat să înceapă la ora 17:00.

Alb-albaştrii nu vor avea o misiune facilă nici la Mediaş, în faţa unei echipe care a pierdut un singur meci în ultimele 5 partide din campionat. De asemenea, elevii lui Cristi Puștai s-au calificat și sferturile de finală ale Cupei României. Craiova a primit gol în ultimele 9 meciuri jucate, inclusiv în Cupă, de la CS Afumaţi, aşa că meciul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Devis Mangia este preocupat ca jucătorii săi să aibă o atitudine asemănătoare celei din jocul cu Viitorul, din runda trecută, când au revenit după pauză și au întors scorul în favoarea lor.

„Ne dorim victoria, ca de fiecare dată, dar trebuie să avem un comportament corect, aşa, ca în meciul cu Viitorul, trebuie să intrăm în teren să dăm totul. Va conta foarte mult angajamentul, atitudinea. Noi lucrăm ca o echipă, dacă există o eroare, există la comun, nu facem aprecieri individuale. Meciul de la Mediaş este unul periculos, poate fi o capcană pentru noi şi de aceea trebuie să fim atenţi. Ei au o echipă diferită faţă de anul trecut, dar posedă jucători de valoare. Totul depinde de ce vom face noi, iar dacă vom da 100% ne putem întoarce bucuroşi. E important să intrăm pe teren concentraţi şi să rămânem aşa până la final. Restul lucrurilor rămân secundare. Ne gândim să facem un meci bun şi să merităm cât mai mulţi suporteri cu CFR. Cu siguranţă vor umple stadionul dacă batem la Mediaş” a declarat Mangia în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul italan nu se va putea baza pe Ivan Martic – suspendat, Tiago și Rossi – accidentați.

În tur, pe 25 august 2017, Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-0, într-un meci disputat pe „Municipalul” din Severin. Gustavo și Burlacu (aflat la primul gol în Liga 1) au marcat atunci pentru olteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.