Fotbal: Slavia Praga a stricat sărbătoarea oltenilor. Craiova a luat 4 de la campioana Cehiei

0
1123

Sărbătoare mare în Bănie, Craiova și-a inaugurat noul stadion cu un meci amical împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga.

Jucătorii lui Devis Mangia au fost copleșiți de anvergura evenimentului și au fost depășiți categoric de o formație care a venit la Craiova să joace fotbal. Slavia s-a impus cu scorul de 4-0 (2-0).

Craiova a început bine jocul de pe noul „Oblemenco” , dar s-a prăbușit inexplicabil după primele 15 minute. Milan Škoda a marcat o dublă în finalul primei reprize, în minutele 37 și 42. Oltenii au dezamăgit și după pauză, iar Devis Mangia a hotărât să trimită în teren și jucătorii tineri din echipă. Astfel, la finalul jocului se regăseau pe teren Popescu, Markovic, Buzan, Mihăilă și Enache.

Bucha a înscris golul trei în minutul 67, după o nesincronizare a românilor la o fază fixă, pentru ca scorul final să fie stabilit de olandezul Van Buren, cu 13 minute înainte de final.

Dacă jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, Peluza Nord a fost la înălțimea evenimentului și a creat un adevărat spectacol în tribune. Coregrafie 3 D, dintre suporteri ridicându-se Ion Oblemenco, iar în stânga și în dreapta „Tunarului“ și-au făcut apariția cele două stadioane ale Bănie, cel vechi și cel pe care astăzi s-a jucat pentru prima dată.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – SLAVIA PRAGA 0-4 (0-2)

Craiova: Miodrag Mitrovic – Niko Datkovic, Renato Kelic, Tiago Ferreira – Radoslav Dimitrov, Apostol Popov, Alex Mateiu, Marius Briceag – Gustavo, Mihai Roman, Alex Mitriță. În repriza secundă au mai intrat: Laurențiu Popescu – Hrvoje Spahija, Cristi Bărbuț, Vali Mihăilă, Jovan Markovic, Ivan Martic și Remus Enache. Antrenor: Devis Mangia.

Praga: Kovar Premysl – Jugas Jakub, Bucha Pavel, Danny, Mick van Buren, Flo Per-Egil, Miroslav Stoch, Jiri Bilek, Milan Skoda, Michal Frydrych, Necid Tomas. Au mai intrat: Jan Lastuvka – Simon Havrda, Daniel Stropek, Mitrano Alejandro, Nikola Bjelos, Filip Stehno. Antrenor: Jaroslav Silhavy.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Daniel Mitruți, Mihai Iliescu; Viorel Flueran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.