Marius Toma, manager SCMU Craiova

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova va juca duminică, pe teren propriu, în compania formației Steaua CSM București, de la ora 20.00 (DigiSport 4), în etapa cu numărul 5 din Liga Națională.

Marius Toma, managerul echipei craiovene, a prefațat jocul din Sala Polivalentă, în cadrul unei conferințe de presă.

„Meciul cu Steaua nu are nevoie de prezentare. Ei reprezintă pentru noi un adversar tradițional, este un joc de mare ambiție. Nu suntem favoriți, pentru că Steaua are aspirații mai mari. A făcut investiții masive, a jucat în cupe europene. Ne dorim victoria, dar nu are rost să punem o presiune suplimentară pe jucătorii noștri, spunând că suntem favoriți. Sper să fie un meci echilibrat. Jucăm acasă și acest lucru trebuie să ne mobilizeze. Ne dorim publicul alături și promitem un meci frumos“, a spus Toma.

Oficialul oltenilor a analizat primele patru etape și a mai vorbit despre problemele întâmpinate de echipa din Bănie în apărare.

„Puteam obține mai mult. Am avut două victorii acasă și două înfrângeri la limită în deplasare, dureroase. Nu ne mulțumesc aceste rezultate, puteam avea patru victorii, dar asta e.Trebuie să mergem mai departe, să fim atenți la apărare, pentru că avem o echipă ofensivă extraordinară în acest moment, trebuie însă să corelăm sistemul de joc pe care antrenorul vrea să îl impună.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.