Alexandru Băluță, căpitanul Universității Craiova, a prefațat meciul cu FCSB, din etapa cu numărul 16 din Liga 1 / FOTO: Ionuț Greere

Alexandru Băluță, căpitanul Universității Craiova, a prefațat partida cu FCSB, programată duminică, de la ora 20.45, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Ne aşteaptă un meci frumos, avem şansa de a trece pe primul loc şi noi şi ei şi asta ne motivează şi mai mult. Este un derby ţinând cont de situaţia din clasament, dar noi trebuie să jucăm ca şi în celelalte meciuri, iar dacă vom ţine cont de ceea ce ne-a transmis Mister Mangia putem lua cele 3 puncte. Suntem în creştere şi trebuie să le punem probleme, mai ales noi, atacanţii, pentru că întâlnim o echipă cu mare experienţă, trebuie să concretizăm ocaziile pe care le vom avea. În tur am făcut o primă repriză bună, dar apoi am scăzut ritmul, s-a resimţit şi oboseala de la meciul cu Milan, care ne-a consumat foarte mult. Acum suntem la un alt nivel atât din punct de vedere fizic, dar şi ca moral. Vom juca la sută la sută din primul până în ultimul minut. Ei sunt în formă, au marcat 13 goluri în ultimele două meciuri, dar au avut alt gen de adversari, noi venim după 4 deplasări grele, în care am luat toate punctele”.

Băluță și-ar fi dorit ca acest acest meci să se dispute pe noul „Oblemenco”, dar ar fi fost și o presiune în plus pe el și pe colegii săi. Golgheterul alb-albaștrilor a spus că a fost asaltat cu telefoane din partea fanilor care îi solicitau să le păstreze bilete.

 „Îmi pare rău că nu jucăm acasă, sunt sigur că am fi făcut un meci mare pe noul stadion, dar şi la Severin trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Îmi doresc să avem un stadion plin şi să-i mulţumim pe fani. Sper că şi la Severin va fi o atmosferă aşa cum a fost la Chiajna, unde am simţit ceva incredibil. Cea mai mare problemă pentru noi dacă jucam la Craiova era cum să facem rost de bilete pentru cunoscuţi, pentru că este incredibil câte telefoane am primit cu toţii pentru a procura bilete. Sigur îmi închideam telefonul în zilele dinaintea jocului, fiindcă suna în continuu.”

Partida Universitatea Craiova – FCSB contează pentru etapa cu numărul 16 din Liga 1 la fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.