Universitatea Craiova va juca în această seară, de la ora 20.30, în „16-imile” Cupei României, în compania formației Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul este programat pe stadionul „Tineretului” din Brașov și va fi transmis în direct de Digisport și Pro X.

Cele două combatante s-au întâlnit în urmă cu un an, tot în aceeași fază a compeției. Atunci a fost 1-0 pentru olteni, care au avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe. Andrei Ivan marca în minutul 100 golul izbăvitor al calificării. Craiova a câștigat în fața covăsenenilor și în actuala ediție a Ligii 1, scor 3-2, după un meci spectaculos.

Partida de la poalele Tâmpei va fi condusă de o brigadă formată din Andrei Chivulete, ajutat la cele două margini de Sebastian Stoianov și Florin Păunescu. Arbitru de rezervă a fost desemnat Forin Miron.

Devis Mangia nu va face compromisuri și va alinia cel mai bun unsprezece avut la dispoziție.

„E prima dată când mi se întâmplă în cariera de antrenor să am patru meciuri jucate în deplasare. Am avut un parcurs bun în acest calup de meciuri jucate în deplasare și sper să continuăm cu o victorie. Cupa României este un obiectiv important. Vom alinia cel mai bun unsprezece posibil, pentru că jocul cu Sepsi este foarte important și am probat în campionat că la Brașov se câștigă greu. Avem avantajul că am jucat de curând împotriva lui Sepsi și știm cum să pregătim acest joc mai bine. Este foarte important să nu repetăm greșelile din jocul de campionat”, a declarat tehnicianul italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.