SCM Universitatea Craiova a dispus de Timba Timișoara cu scorul de 103-90, sâmbătă seara, în etapa cu numărul 3 din Liga Națională de baschet masculin.

Goran Martinic și Ivan Siriscevic au avut o seară extraoridinară, cei doi jucători ai Craiovei au marcat împreună 56 de puncte. Martinic a totalizat 30 puncte, 11 pase decisive, 3 intercepții pentru 37 la eficiență, iar Siriscevic a adăugat 26 puncte, 4 recuperări.

Fostul jucător al Mureșului a realizat primul double-double al sezonului. Baschetbalistul muntenegrean a petrecut pe parchet 33 de minute și 32 de secunde, interval în care a totalizat 30 de puncte și 11 pase decisive, la care a adăugat și 3 intercepții. Martinic a avut 37 la eficiență. A terminat meciul din Sala Polivalentă cu procentaje maxime la aruncările din interiorul semicercului (7/7) și de la linia de libere (4/4) și 40 % la aruncările de la distanță (4/10).

Căpitanul oltenilor a avut o primă repriză extraordinară și a terminat primele 20 de minute cu 20 de puncte. Până la finalul meciului a mai adăugat doar 6 puncte și a terminat jocul cu un indice de eficență de 21 de unități. Siriscevic a avut medii de 58 % la aruncările de 2 puncte, 30 % la aruncările din spatele semicercului și 100 % de la libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.