Goran Martinic / Craiova – Timba 103-90, LNBM – etapa 3 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a câștigat meciul disputat în această seară, scor 103-90, în compania formației Timba Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 3 a Ligii Naționale de baschet masculin.

Amfitrionii au început în forță și au câștigat primul parțial într-o manieră categorică. 35-17 pentru trupa pregătită de Rami Hadar, cu Radu Vârnă și Ivan Siriscevic în prim plan. A doua parte a primei reprize a aparținut oaspeților, care au micșorat la jumătate ecartul avut după primele zece minute de joc. 55-46 în favoarea craiovenilor. Croatul Ivan Siriscevic a terminat prima repriză cu 20 de puncte și 2 recuperări.

Vârnă și Samules au marcat primele puncte ale reprizei secunde, iar Craiova s-a desprins din nou la peste zece puncte pe tabela de marcaj. Jucătorul oaspeților Branko Jereminov a fost descalificat după un procedeu de lupte la Radu Vârnă. Paasoja a marcat din spatele semicercului, însă oaspeții nu și-au spus ultimul cuvânt. Cameron Taylor a înscris ambele libere primite, pentru 79-66 înainte de ultimele 10 minute de joc.

Timba a pus presiune pe gazde, când s-au apropiat la doar două posesii, 86-82, cu 5 minute înainte de final. Martinic a spectacol și a adus liniștea în tribune cu două aruncări de la distanță, secondat de Siriscevic cu 2 aruncări de la linia de libere.

Goran Martinic a terminat jocul în double-double, cu 30 de puncte și 11 recuperări, Ivan Siriscevic a totalizat 26 de puncte și 4 recuperări, Martin Paasoja cu 16 puncte și Radu Vârnă 13 puncte, au mai punctat pentru Craiova.

Statistic, SCM U Craiova a avut medii de 65 % la aruncările de 2 puncte (30/46), 32 % la aruncările din spatele semicercului (10/31) și 81 % de la linia de libere (13/16).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.