Liga 1: Victoria marilor speranțe ! Chiajna – Craiova 1-2

0
488

Universitatea Craiova a câștigat în această seară, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a 15-a din Liga I. Craiova a realizat punctaj maxim din cele 3 deplasari consecutive: Timișoara, Iași, Chiajna.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Alex Băluță, în minutul 31, după o fază purtată în mare viteză. Decarul și căpitanul oaspeților a punctat din fața porții din pasa lui Briceag, care fusese lansat excelent în careu de Mateiu.

Finalul meciului de la Chiajna a fost unul extrem de încins. Andrei Marc a restabilit egalitatea în minutu 87, după o lipsă de reacție în apărarea olteană și un henț nesemnalizat la Cristi Bud.

Craiova a dat lovitura în al doilea minut de prelungiri după o gafă de proporții a lui Manasse. Fundașul central al infovenilor a rămas cu mingea la picior, în mijlocul propriului careu și fără a fi presat de vreun adversar a „bărbierit” mingea, iar Martic a șutat necruțător din prima, cu stângul și a plasat mingea direct în vinclul, fără speranțe pentru Caparco.

CONCORDIA CHIAJNA – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2 (0-1)

Chiajna: Caparco – Albu, Manasse, Marc, Fota – Bucșa, Cristescu (’81, Pena) – Grădinaru, Bawab (’46, Bud), Bumba – Batin (’74, Deaconu). Antrenor: Ion Moldovan.

Craiova: Calancea – Martic, Ferreira, Kelic, Briceag – Mateiu, Datkovic, Screciu (’89, Burlacu) – Gustavo, Băluță, Bancu (’80, Mihai Roman). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Bucșa ’58 / Mateiu ’24, Martic ’90+3.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan – Mircea Grigoriu, Mircea Orbuleț; Dan Botescu.

Observatori: Constantin Ștefan, Valentin Mateescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.