SCMU Craiova s-a impus în această seară, pe teren propriu, scor 3-1, în fața formației Dinamo București, într-un meci din etapa cu numărul 3 din Divizia A1 volei masculin.

Primul set a fost echilibrat până la al doilea time out tehnic. Dinamoviștii s-au desprins la 3 puncte și nu au mai cedat inițiativa până la final (23-25 / 0-1). Al doilea parțial a avut aceeași desfășurare ca și cel din primul set al partidei. De data aceasta cei care au obținut un avantaj au fost gazdele, iar elevii lui Pascu au restanilit egalitatea (25-23 /1-1).

Craiova a început mai bine al treilea parțial al jocului (4-1 și 8-4 la prima odihnă tehnică). Oaspeții nu s-au lăsat învinși și au restabilit egalitatea la 24-24. Oltenii au fost mai atenți și au închis setul în prelungiri (26-24). Setul patru a fost și ultimul al întâlnirii. Alb-albaștrii s-au desprins încă din start și au mențiunut în permanență un ecart liniștitor. 25-20 și Craiova câștigă toate punctele puse în joc.

Cel mai eficient jucător din tabăra craioveană a fost sârbul Alexander Blagojevic (22 puncte, 19 atacuri, 1 bloc și 1 as), urmat de germanul Björn Höhne, cu 13 puncte.

CRAIOVA: Ene, Blagojevic, Höhne, Olteanu, Radevic, Sipolla – Rosic (L). Au mai intrat: Milic, Teleleu și Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.