Volei (M): Dănuț Pascu se așteaptă la un campionat foarte echilibrat

0
464
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Dănuț Pascu a vorbit despre primul joc din noua ediție a Diviziei A 1 la volei masculin. Antrenoul vicecampioanei se așteaptă ca noua ediție de campioant să fie una foarte echilibrată, cu o luptă acerbă pentru primele locuri. Obiectivul echipei SCMU Craiova este calificarea într-o cupă europeană.

„Urmează un campionat mult mai echilibrat față de cel din sezonul precedent. S-au făcut investiții mari la numite echipe, au sosit în România jucători de mare valoare, iar dorințele celor care investesc sunt mai mari. Va fi o luptă aprigă pentru titlul de campioană, pentru medalii, pentru participarea în cupele europene. Noi suntem obligați să menținem nivelul de performanță pe care l-am atins în ultimele sezoane. Obiectivul echipei este calificare în cupele europene. Trebuie să ne concentrăm mai mult la fiecare meci și să nu mai cedăm puncte cu echipele mai slab cotate deât noi.”

„Întâlnim în prima etapă nou-promovata CSS 2 Baia Mare, trebuie să fim atenți pentru că este o echipă total schimbată față de cea care a obținut promovarea. Are în componeță atât jucători străini, dar și români cu experiență, dar noi trebuie să ne facem treaba și să obținem cele trei puncte puse în joc. În momentul de față nivelul echipei este undeva la 75 %”

SCMU Craiova debutează în noua ediție de campionat împotriva nou-promovatei CSS 2 Baia Mare, sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bănie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.