Cupa României: CSO Filiași vrea să intre în istorie | Filiași – FC Argeș, marți – ora 14.30

0
668
CSO Filiași / FOTO: Ionuț Greere
CSO Filiași joacă mâine cu FC Argeș în Cupa României / FOTO: Ionuț Greere

Formația CSO Filiași se află pentru al doilea an consecutiv la un tur de calificarea în 16-zecimile Cupei României la fotbal. Trupa pregătită de Victor Naicu primește vizita echipei FC Argeș, marți, de la ora 14.30. Meciul este programat pe stadionul „Chimia”.

Filieșenii s-au calificat în turul 4 după ce au profitat de abandonul celor de la AS Milcov și după victoria de la Combinat, scor 2-1, cu Sporting Roșiori. De partea cealaltă, argeșenii se află la primul joc în competiția KO.

Gazdele de mâine au jucat și sezonul precedent în ultimul tur înainte de intrarea în scenă a echipelor din Liga 1, însă au pierdut după loviturile de departajare în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

„Plecăm cu șansa a doua și nu promitem la nimeni că ne vom califica. Eu am încredere în jucătorii meci și vom da totul pe teren pentru a merge mai deprate și a scrie istorie pentru acest club. Avem șansa noastră și o să o jucăm până la capat”, a declarat Victor Naicu.

Jocul dintre CSO Filiași și FC Argeș va fi condus la centru de  Vladimir Nagy (Aiud), ajutat la cele două linii de Ionuț Neacșu (București) și Ramona Udrea (Tg.Jiu). Observatori pentru această partidă au fost delegați Stan Prodan și Florin Nicolaescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.