Liga 1: Devis Mangia a prefațat meciul de la Timișoara

0
584

Universitatea Craiova întâlnește ACS Poli Timișoara, vineri, de la de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinișanu“. Partida de pe Bega contează pentru ultima etapă a turului Ligii 1.

Devis Mangia a spus că formația bănățeană formează o echipă redutabilă în special pe teren propriu și jocul cu Poli trebuie tratat cu maximă seriozitate.

„Este un meci foarte complicat, pentru că întâlnim o echipă cu jucători de calitate. Dacă o analizăm observăm că este singura echipă care a învins-o pe CFR Cluj, lidera Ligii I. Noi trebuie să mergem și să jucăm la maximum posibilitățile noastre, să facem un meci bun. În acest moment nu îl avem la dispoziție pe Rossi, ceilalți sunt apți și avem diverse opțiuni pentru a stabili formula de bază.”

„Preocuparea mea este dacă stăm cu trei fundași la un atacant… Dar trebuie să avem jucători de calitate și să acceptăm și o luptă trei la trei, deși Timișoara evoluează de obicei în sistemele 4-2-3-1 și 4-4-2.“

Craiova ocupă înaintea acestui joc locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, Timișoara ocupă ultimul loc care asigură prezența în play-off. Bănățenii au la activ 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.