Liga 1: Craiova pierde la limită în Gruia

0
419

CS Universitatea Craiova a pierdut primul meci din actuala ediție de campionat. Oltenii au cedat în Gruia, scor 2-1 , în fața formației CFR Cluj, în etapa cu numărul 9 din Liga 1.

Meciul de la Cluj-Napoca a început într-o notă de echilibru, cu ambele echipe preocupate mai mult de a nu pierde. Tensiunea s-a amplificat în momentul în care Mureșan îi sparge capul lui Screciu și Dan Petrescu este trimis în tribune pentru prosteste.

Adrian Comănescu a acordat cu mare ușurință o lovitură de la 11 m pentru CFR, după un duel între Tiago și Deac, iar apoi îl elimină pe portughez după 2 minute după ce îi dăduse doar cartonaș galben. Vâlceanul a fost înștiințat prin cască de asistentul Marinescu și a fost la un pas să fie linșat de Zlatinski & co. Culio a executat cu ușurință și a deschis scorul. Craiova a fost foarte aproape de a restabili egalitatea la 2 minute după golul gazdelor. Mitriță a trimis în transversală dintr-o lovitură liberă de la 25 m.

Gazdele și-au mărit avantajul în minutul 65. Balde a trimis în poarta goală, după o gafă uriaşă a lui Calancea, care a scăpat mingea la o centrare. Craiovenii au redus din diferenţă, după ce Gustavo a transformat impecabil lovitura de la 11 metri, obţinut de Burlacu, după un duel cu Vinicius. Craiova putea să dea lovitura în minutul 4 al prelungirilor. Bancu a pătruns pe partea stângă şi a tras la colţul scurt, în bară. Pe urmărire, Gustavo a trimis periculos, dar clujenii au respins eroic.

CFR CLUJ – CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-1 (1-0)

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Hoban, Culio – Nistor, Deac, Nouvier – Urko Vera (46, Balde; 90+2, Omrani). Antrenor: Dan Petrescu.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Screciu (69, Burlacu), Kelic, Tiago – Martic, Rossi, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță (69, Popov), Mitriță (78, Roman). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Mureșan, Urko Vera  / Popov, Kelic, Martic

Cartonaș roșu: Tiago

Au arbitrat: Adrian Comănescu – Vasile Marinescu, Mircea Grigoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.