Baschet (M): Transfer spectaculos pentru SCM Universitatea Craiova. Croatul Ivan Siriscevic vine în Bănie

0
938
Ivan Siriscevic / FOTO: Getty Image
Ivan Siriscevic / FOTO: Getty Images

SCM Universitatea Craiova a oficializat legitimarea jucătorului croat Ivan Siriscevic. În vârstă de 30 de ani și înalt de 1.98 metri, baschetbalistul acoperă poziția 3  (small forward).

În campionatul precedent, a evoluat pentru GKK Sibenk (Croaţia), alături de care a obţinut medalia de bronz în campionatul croat, având medii de 13.2 puncte, 4.2 recuperări şi 1.7 pase decisive, cu un procentaj de 43% din afara semicercului.

Are în palmares 3 finale ale campionatului croat și meciuri în FIBA Europe Cup şi Liga Adriatică.

Siriscevic a mai jucat în România pentru BC Timișoara (sezonul 2011-2012). A trecut pe la celebra echipă Cibona Zagreb, iar în cariera sa a mai jucat pentru  la KK Split, în Bosnia (Siroki Primorka) între 2008-2010, Ungaria (Kecskemeti), în sezonul 2010-2011, şi în Austria (la Redwell Gunners Oberwart) în sezonul 2012-2013.

Acesta devine al 9-lea transfer perfectat de Craiova în vara anului 2017. Ceilalți șapte jucători sosiți sunt Iulian Orbeanu, Martin Paasoja, Jamar Samuels, Earl Watson, Maxim Kikus, Josh Greene, Radu Vîrnă și Nik Novak. De asemenea, Craiova continuă colaborarea cu Vlad Solopa, Mihai Gavrilă, Iulian Corneanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.