Europa League: Se pun în vânzare biletele pentru meciul cu AC Milan. Preţurile sunt accesibile

0
849

Marți se pun în vânzare biletele pentru meciul CS Universitatea Craiova – AC Milan din turul trei preliminar UEFA Europa League de pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin. 

Prima zi va fi dedicată EXCLUSIV suporterilor care și-au achiziționat sau își vor achiziționa abonamente și pot cumpăra astfel bilete pentru duelul de vis cu AC Milan din UEFA Europa League. Suporterii abonați care doresc să achiziționeze biletul de meci trebuieaibă în posesia lor atât abonamentul aferent sezonului 2017-2018, cât și un act de identitate.

Miercuri, 19.07.2017, de la ora 10:00, vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul cu A.C. Milan. De asemenea, suporterii care dețin abonamente vor avea în toată această perioadă la dispoziție o casă de bilete specială, cu același program de funcționare.

Sâmbătă, 22.07.2017, suporterii Universității Craiova din Drobeta Turnu Severin vor putea achiziționa tichetele de la casele de bilete ale stadionului „Municipal”. Programul de funcționare al caselor de bilete va fi între orele 12:00 – 18:30

Magazinul mobil al Craiovei va fi prezent începând cu ziua de mâine în parcarea Sălii Polivalente pentru tine cu cele mai noi materiale alb-albastre. De asemenea, programul de funcționare al acestuia va fi zilnic, între orele 10:00 – 19:00.

Prețurile biletelor pentru partida Universitatea Craiova – A.C. Milan sunt următoarele:

Peluza „Tabelă”     : 35 RON

Tribuna 2               : 65 RON

Tribuna 1               : 80 RON

Tribuna 0               : 200 RON

Confruntarea dintre CS Universitatea Craiova și AC Milan, programată joi, 27 iulie, pe stadionul „Municipal” din Severin, va începe la ora 21.00.

Partida retur va avea loc pe 3 august, pe stadionul „San Siro” din Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.