Liga 1: Devis Mangia: „Este clar că încă mai avem de lucrat”

0
789
Devis Mangia / FOTO: Ionuț Greere
Devis Mangia / FOTO: Bogdan Dănescu

Devis Mangia, antrenorul principal al echipei CS Universitatea Craiova, a vorbit despre amicalul cu Dinamo Kiev. Oltenii au cedat, scor 0-2, partida amicală disputată în compania vicecampioanei Ucrainei.

„Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, o echipă cu adevărat puternică care în fiecare an se clasează pe primele locuri în campionatul Ucrainei. Este o echipă cu o structură fizică superioară, iar când spun asta nu mă refer la pregătirea fizică ci la structură. Concluzia este că a fost un antrenament bun, dar este clar că încă mai avem de lucrat. Echipa în acest moment nu este completă. În ciuda rezultatelor am lucrat foarte bine în ultimele zile, însă trebuie să avem răbdare și să continuăm să lucrăm la fel de mult. Când vor începe meciurile oficiale vom face o evaluare și vom vedea cine este pregătit pentru prima echipă.”

Tehnicianul italian nu are nicio preferință pentru primul adversar din Liga 1. Tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului campionatului intern va avea loc vineri.

 „Nu am nici o preferință prentru primul adversar, deoarece oricum îi vom întâlni pe toți. Indiferent pe cine vom întâlni, vom face tot posibilul să jucăm bine, să scoatem maximul din acea partidă pentru a-i mulțumii pe suporterii noștrii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.