Volei (M): Laurențiu Lică a semnat cu Tricolorul Ploiești. Mesajul emoționat al lui „Lolo” pentru suporterii olteni

0
1240
Laurențiu Lică / FOTO: Ionuț Greere

Este oficial ! SCMU Craiova își pierde căpitanul. Laurențiu Lică s-a înțeles cu formația Tricolorul Ploiești și va juca alături de Cristi Bartha la echipa antrenată de Sergiu Stancu.

Lică a rugat suporterii Craiovei să-i înțeleagă decizia și le-a mulțumit pentru sprijinul acordat în cei 4 ani precuți în Bănie.

„Dragi prieteni, suporteri si iubitori de sport din Craiova!
Cu pare de rău vă anunț oficial despărțirea mea de SCM U CRAIOVA noua mea echipa in sezonul 2017-2018 fiind Tricolorul Ploiești.Imi doresc ca decizia mea si a familiei mele sa fie inteleasa de voi SUPORTERI ADEVARATI care in ultimii patru ani m-ați aclamat dupa fiecare reusita si nu numai!. Vreau să multumesc tuturor colegilor care au evoluat alături de mine cu care am avut performanțe remarcabile, multumesc staff-ului tehnic Dănut Pascu, Claudiu Mitru si Mirel Popa pentru o colaborare perfecta in acești ani. Multumesc reprezentanților clubului care mi-au inteles si respectar decizia si nu in ultimul rând multumesc Primariei si Consiliului Local pentru sustinerea si promovarea sportului craiovean!
Vă iubesc si vă respect!
PS:Sunt convins ca vom fi din nou impreuna in viitor! ”,
a scris Lică pe un site de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.