Volei (M): Situație dificilă la vicecampioana României. Dănuț Pascu a vorbit despre viitorul echipei SCMU Craiova

0
1584
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Se anunță o vară fierbinte la echipa de volei a clubului Sport Club Municipal Craiova. Majoritatea jucătorilor de bază au plecat sau oferte mult mai tentante decât pot oferi oficialii din Bănie.

Marian Bala a plecat la Galați, Silviu Sunon la Unirea Dej, iar Cristi Bartha a lăsat Craiova pentru Tricolorul Ploiești. Tot la Ploiești ar putea ajunge și căpitanul Laurențiu Lică, care conform surselor noastre a primit o ofertă de nerefuzat. Și ceilalți jucători sunt pe picior de plecare.

Dănuț Pascu, antrenorul formației SCMU Craiova, a vorbit, în exclusivitate pentru Sportul Doljean, despre situația echipei din Bănie.

„Situția la echipă este una dificilă și delicată. În momentul de față toți jucătorii de bază au oferte mult mai avantajoase de la alte echipă. Îmi asum riscul de a lua jucători de o anumită valoare, de a le ridica cota, iar apoi să plece la alte echipe. Sunt două echipe private, Tricolorul Ploiești și Arcada Galați, care au ridicat valoarea salariilor la cote greu de atins de celelalte echipe din A1. Politica mea a fost să folosesc câți mai puțini jucători străini, dar sezonul următor sunt forțat să aduc doar jucători de afară, pentru că românii de valoare nu mai sunt liberi”, a spus Dănuț Pascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.