Atletism: Craiovenii au cucerit 3 medalii la Campionatele Internaţionale de atletism ale României

0
376
Ancuta Bobocel / FOTO: ARHIVĂ
Ancuta Bobocel / FOTO: ARHIVĂ

Sâmbată, pe pista modernei „Cluj Arena” s-a desfășurat cea de-a 62-a ediție a Campionatelor Internaționale de atletism ale României, una dintre cele mai vechi competiții de acest fel din lume.

Atleții craioveni au cucerit 3 medalii la această prestigioasă competiție.

Ancuța Bobocel (CSU Craiova) a câștigat medalia de aur în proba de 3000 m obstacole, fiind cronometrată cu timpul de 10:08.90.

„A fost un antrenament bunicel, pot spune. Nu l-am considerat drept un concurs foarte important, pentru că ați văzut și dumneavoastră… nu am avut concurență. Am alergat o probă de 3.000 obstacole și am făcut un timp chiar foarte bun. Prima parte a cursei a fost destul de ok. Mă bucur că am participat, că sunt sănătoasă. Mi-am făcut o idee cum sunt cu pregătirea și aștept următoarea competiție cu o încredere mai bogată”, a spus Bobocel la finalul competiției.

Daniel Budin a terminat pe locul 2 proba de 100 m, cu timpul de 10.53, în vreme ce Mădălin Gheban, legitimat la CS Universitatea Craiova, a câștigat medalia de argint în proba de 800 m, reușind să termine cursa cu timpul de 1:52.50.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.