Handbal (M): Parteneriat încheiat între Municipiul Craiova și FRH. Municipalitatea alocă 64.250 de lei pentru organizarea meciului România – Belarus

0
241

Consilierii Locali au votat astăzi alocarea de fonduri în vederea susținerii  meciului de handbal masculin dintre reprezentativele României și Belarusului, contând pentru preliminariile Campionatului European – Croația 2017.

Partida este programată pe data de 15 iunie, de la ora 19, în Sala Polivalentă din Craiova.

Municipalitatea alocă 64.250 de lei pentru organizarea întregului eveniment, care se va desfășura în perioada 9-16 iunie 2017. În perioada menționată vor avea loc antrenamentele celor două reprezentative și meciul oficial, decisiv pentru naționala pregătită de Xavier Pascual. România nu a mai fost prezentă de 22 de ani la o competiție de asemenea avergură.

Având în vedere importanța meciului România – Belarus, municipiul Craiova va beneficia de o expunere majoră în mijloacele media, partida fiind promovată în presa de specialitate din cele două țări.

În acest scop, s-a încheiat un parteneriat între Municipiul Craiova, prin Consiliul Local Craiova, și Federația Română de Handbal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.