VIDEO Baschet (M): Marius Toma: „Trebuie să știm de la bun început ce avem de făcut pentru următoarele sezoane din Liga Națională”

0
566

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a fost eliminată încă primul tur al play-off-ului Ligii Naționale, dar deja se caută soluții pentru sezonul următor al campionatului național.

Marius Toma, directorul tehnic al echipei din Bănie, a vorbit astăzi, în cadrul conferiței de presă prilejute de show-ul Harlem Globetrotters și despre viitorul echipei craiovene. Toma a dat asigurări că în maxim 10 zile se va anunța planul de bătaie pentru sezoanele următoarele din Liga Națională.

„În câteva zile se vor lua anumite decizii cu privire la următorul sezon al Ligii Naționale de baschet. Vom avea câteva răspunsuri și vom începe să creionăm un plan de viitor. Este un moment important, trebuie să știm de la bun început ce avem de făcut, să nu se mai repete greșelile din sezoanele precedente. În momentul de față avem sub contract doar 3 jucători, este vorba de Șolopa, Gavrilă și Corneanu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.