Handbal (F): Bogdan Burcea: „Vom face tot posibilul pentru a juca sâmbătă cu trofeul pe masă”

0
636
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: REMUS BADEA
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: REMUS BADEA

Bogdan Burcea, antrenorul formației SCM Craiova, a vorbit marți, într-o conferință de presă, despre Final 4 Cupei României la handbal feminin. Tehnicianul oltenilor este de părere că meciul cu CSM Bistrița va fi unul foarte dificil, dar obiectivul echipei este calificarea în finala de sâmbătă.

„Încă de la începutul sezonului am avut ca obiectiv calificarea în finala Cupei României. Vineri vom întâlni pe CSM Bistriţa în semifinale. Va fi un meci dificil, cu încărcătură mare, ambele echipe dorind să ajungă în finala mare. Vom face tot posibilul pentru a juca sâmbătă cu trofeul pe masă. Bistrița  făcut niște surprize, cea mai mare pe terenul nostru, în tur. În retur, am obținut o victorie categorică, așa cum sper că se va întâmpla și vineri. Am ajuns binemeritat în Final Four, în optimi și sferturi am avut două meciuri extrem de dificile.”, a spus Bogdan Burcea, într-o conferință de presă.

Craiova nu se va putea baza pe Carmen Ilie-Șelaru, care s-a accidentat în meciul cu Dunărea Brăila.

Partida SCM Craiova – CSM Bistrița, contând pentru semifinalele Cupei României, se va disputa vineri, de la ora 17.00, în sala „Olimpia” din Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.