Liga Elitelor: Juniorii U 17 joacă semifinalele naționale cu UTA. Elitele U 19 au terminat pe locul 4

0
1460

U 17 in semifinaleFormațiile de juniori A și B ale CS Universitatea Craiova au jucat miercuri ultimele meciuri din sezonul regulat al campionatului național Liga Elitelor.

La Under 17, CS Universitatea Craiova (foto) s-a impus cu 2-1 pe stadionul „Extensiv” în fața Concordiei Chiajna, reușitele fiind semnate de Alex Gârbiță și Târș. Alb-albaștrii au încheiat pe poziția secundă în Seria de Est, la egalitate de puncte, 66, cu Dinamo, dar bucureștenii au fost mai buni la mecuri directe (3-2, 2-2).

Daniel Mogoșanu a jucat în următoarea formulă: Bobonete – Nițuică, Vlădulescu, Sima, Vadasis – Dobre, Calu – Albăstroiu, Mihăilă, Gîrbiță – Zbona. Au mai intrat: Gheorghe, Târș, Emilian Pacionel, Cercel și Stăiculescu.

Astfel, în semifinalele campionatului național, Craiova va întâlni UTA Bătrâna Doamnă, câștigătoarea Seriei de Vest. Primul meci se va disputa duminică, de la ora 14:00, în Bănie, pe stadionul Extensiv, iar returul este programat la data de 20 mai.

Juniorii B au terminat la egalitate, scor 2-2, în fața echipei similare a Concordiei Chiajna și au terminat campionatul pe locul 4. Gunie și Roman au marcat pentru olteni.

Antrenorul Bogdan Budescu a început meciul cu următorii: Costoaie – Chivu, Stancu, Bogdan, Vânătoru – Rodeanu, Bălă – Tătulea, Trancă, Cîrlig – Gunie. Pe parcurs au mai intrat Roman și Pacionel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.