Liga 3: CSO Filiași a pierdut cu 3-0 meciul de la Șirineasa

0
925

CSO Filiași - FC Voluntari 2 3-1Campionatul Ligii 3 se apropie cu paşi repezi de final, iar astăzi s-a disputat primele meciuri din ultima etapă intermediară a sezonului 2016-2017.

Formația CSO Filiași a pierdut meciul disputat marți după-amiază, în deplasare, în compania vâlcenilor de la CS Șirineasa, scor 0-3, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 27 din seria a III-a a Ligii 3. Golurile gazdelor au fost marcate de Octavian Marinescu (25, 89) și  Raul Horumbă (47).

De menționat că s-a jucat pe un teren îmbibat cu apă, iar meciul a fost unul de luptă.

Florin Șoavă a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoșanu – Lupu, Chircan, Tereche – Calu, Borneci – Borhot, Duriță, Crușoveanu, Neacșu – Bălan. Pe parcurs au mai fost introduși Tănase, Pârvuică, Fruntelată şi Papa.

„Terenul a fost impracticabil, plin de apă şi a rezultat un fotbal urât. Au fost greşeli mari la toate golurile primite. La primul, Borhot are şansa să marcheze şi nu o face, iar adversarii au înscris pe contraatac, cu un şut la colțul lung. La cel de-al doilea a respins Calu cu capul, Lupu o bărbiereşte şi mingea a ajuns la un adversar care a reluat imparabil. Al treilea a venit după o degajare a lui Mogoşanu la un adversar, care a scăpat singur şi… Trei greşeli, trei goluri. A fost un joc de luptă şi echipa lor a fost mai odihnită, pentru că ei nu au jucat, au câştigat la masa verde meciul trecut cu Podari”, a explicat Florin Şoavă.

Filieșenii întâlnesc în etapa următoare echipa secundă a clubului CS Mioveni. Meciul este programat vineri, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.